Kodim 0713 Brebes Ngalaksanakeun Latihan Karate

 

Brebes, WARTAPANTURA.ID – Kodim 0713 Brebes ngayakeun latihan karate husus TNI di pusat di Makodim jeung Koramil 08 Bumiayu pikeun jajaran Koramil wewengkon Brebes kidul.

Pasi Ops Kodim Brebes, Juragan Arhanud Suryadi SH, nepikeun yén ieu latihan téh pikeun niténan paréntah lisan Kasad sangkan para prajurit ngasah deui kaparigelan bela diri pikeun ngarojong tugas-tugas kahareup.

“Di jajaran Kodim Brebes, latihan karate mimiti dilaksanakeun dua kali saminggu unggal poé Senén jeung Rebo,” pokna.

Saterusna, numutkeun manéhna, latihan karate ogé pikeun ngawangun fisik anu alus, disiplin, jeung ngaronjatkeun kapercayaan séwang-séwangan.

“Kanggo para Babinsa dina saban koramil, lamun saurang prajurit geus miboga kaparigelan bela diri anu alus, manéhna bakal kaciri percaya diri nalika nyanghareupan masalah tanpa pakarang,” pokna. 

Pos terkait