Polres Pekalongan Salurkan Bantuan Sosial Korban Tanah Pindah ing Desa Bodas

 Pekalongan, WARTA JAWA – Kapolres Pekalongan AKBP Dr. Arief Fajar Satria, SH, SIK, MH, didampingi sawetara Pejabat Utama (PJU) Polres Resor lan Kapolres Kandangserang Iptu Turkhan mriksa bencana alam pindah lahan sing dumadi ing Desa Trajumas, Kecamatan Kandangserang, Kabupaten Pekalongan, Senin (22). /11/2021).

Ora ana korban jiwa, nanging dalan akses sing nyambung menyang Desa Bodas, Kecamatan Kandangserang, Kabupaten Pekalongan ora bisa diliwati kendaraan roda loro lan roda papat.

Babagan kasebut, sajrone Rangka Operasi Candi Zebra Taun 2021, Polres Pekalongan menehi bantuan sosial (bansos) marang para korban bencana alam pindah lahan ing Desa Bodas. Bantuan sosial kasebut dipasrahake langsung dening Kapolres Pekalongan, AKBP Dr. Arief Fajar Satria, S.H., S.I.K., M.H., didampingi sawetara Pejabat Utama.

Kapolres Pekalongan AKBP Arief ngendika dina iki kita nyerahake puluhan paket sembako. Bantuan diwenehake marang korban tanah obah ing Desa Bodas, Kecamatan Kandangserang, Kabupaten Pekalongan.

“Iki minangka wujud keprihatinan Polres Pekalongan marang para korban bencana alam, utamane bencana tanah pindah ing Desa Bodas,” ujare Kapolres.

Kapolres ngarepake bantuan sing diwenehake bisa mbantu ngringanake beban warga sing kena bencana alam. Kajaba iku, kanggo ngenthengake beban lan menehi semangat marang warga ing lokasi bencana alam.

AKBP Arief nambahake, sauntara pihake mung masang rambu-rambu peringatan ing sekitar TKP. Supaya pangguna dalan luwih ati-ati.

“Satemene kaanan kasebut nduweni potensi longsor lan bisa mateni dalan utama saka Desa Trajumas-Bodas,” tambahe.

Mula saka iku, dheweke ngarep-arep supaya pihak-pihak sing relevan bisa langsung tumindak. Sadurunge kedadeyan sing ora dikarepake,” pangajabe. (Atmo)

Pos terkait